Kezdő lap
Magunkról
Utólagos vízszigetelések
Ipari alpin technika
Betonvágás
Fotógaléria
Gy.i.k.
Ajánlja honlapunkat
Partnereink

ÉPÜLETSZIGETELÉS, UTÓLAGOS FALSZIGETELÉSEK
HIDEGFÖLDI ZOLTÁN
0670-330-4827
epuletszigeteles@iso-alpin.hu

IPARI ALPINTECHNIKA
NOÉ JÓZSEF
iparialpintechnika@iso-alpin.hu
Webimage webstúdió

Betonvágás, betonkozmetika

Aki már szeretett volna betonban, utólag szabályos nyílást vágni, az bizonyára tudja, hogy komoly idő és felszerelés kell a megvalósításhoz.

Ezzel a gyémántszemes láncfűrésszel a munkák nagy precizitással és rugalmasan valósíthatóak meg, nagy időmegtakarítással. A látszat csal, nem hagyományos láncfűrészt láthat, hanem kimondottan beton vágásához kifejlesztett vízhűtéses célszerszámról van szó.

Az itt látható képsoron néhány példát tekinthetnek meg a művelet gyorsaságára. A vágás legnagyobb mélysége 60 cm lehet az egy oldalról készített vágás esetén. Ehhez a mélységű vágáshoz a gyémánttárcsás gépeknél majd 140cm átmérőjű tárcsára, illetve hosszú gyémántkötélre és, meglehetősen nagy helyre van szükség. Az említett tárcsás berendezések túlvágással dolgoznak, míg az általunk használt szerszámok pontos sarokkialakítást tesznek lehetővé és a munkavégzés helyigénye is jelentősen korlátozható, nem elhanyagolható a visszarúgás-mentes munkavégzés sem.

A hidro meghajtású géppel akár víz alatti munkák is végezhetőek, hidak, aknák, kutak és egyéb vasbeton szerkezetek pontos vágását lehet megvalósítani.

A lézerrel hegesztett kiváló minőségű ipari gyémántlánccal akár 16mm átmérőjű betonvassal erősített vasbeton is elvágható