Kezdő lap
Magunkról
Utólagos vízszigetelések
Ipari alpin technika
Betonvágás
Fotógaléria
Gy.i.k.
Ajánlja honlapunkat
Partnereink

ÉPÜLETSZIGETELÉS, UTÓLAGOS FALSZIGETELÉSEK
HIDEGFÖLDI ZOLTÁN
0670-330-4827
epuletszigeteles@iso-alpin.hu

IPARI ALPINTECHNIKA
NOÉ JÓZSEF
iparialpintechnika@iso-alpin.hu
Webimage webstúdió

Üdvözöljük honlapunkon

Vállalkozásunk alapítói a Magyar Légierő, Ejtőernyős Légi Kutató-Mentő Szolgálatának volt, és jelenleg is aktív ejtőernyős-, búvár- és speciális kötéltechnikai mentőiből és oktatóiból kerültek ki. Szakembereink több szakterületen rendelkeznek a legkülönfélébb szakmai végzettségekkel a speciális képzettségeken túl, úgymint: Épületgépész, testnevelő tanár, építményszigetelő, biztonságszervező (tűz-, munka- és vagyonvédelem), festő, kőműves, ács-állványozó, gépész.

Fő tevékenységeink:

 • vízszigetelés
 • utólagos vízszigetelés
 • falszigetelés
 • utólagos falszigetelés
 • nedves, dohos falak szigetelése
 • pinceszigetelés
 • falszárítás
 • terasz-szigetelés
 • betonvágás
 • ipari alpintechnika
 • hegymászótechnika
ugras

Vállalkozásunk fő irányvonalai: az utólagos építményszigetelések (vízszintes falszigetelések, pinceszigetelések, ivó- és szennyvíztározó létesítmények, aluljárók utólagos szigetelésének és repedésinjektálásának kivitelezése), valamint a nehezen megközelíthető helyeken alkalmazható ipari alpintechnika felhasználásával különböző korrózióvédelmi, tisztítási és építmény-fenntartási munkák kivitelezése. (templomok, tornyok, daruk, reklámfelületek hidak, silók karbantartása)

Speciális gépekkel képesek vagyunk vasbeton vágására, valamint tégla-, kő-, és vegyes falazatok mechanikai illetve nagynyomású vegyi szigetelésére, különféle habarcsok, gyanták illetve gélek épületszerkezetbe injektálására. Ha szükséges mindezeket a munkálatokat víz alatt is elvégezzük külsős ipari búvárok bevonásával.

Célunk az építőipar speciális szegmensében, olyan professzionális szolgáltatások nyújtása, kivitelezőknek, tulajdonosoknak és üzemeltetőknek, melyekre nem rendelkeznek saját szakember gárdával, illetve felszereléssel. A munkákhoz szükséges eszközök részben saját tulajdonú, részben bérelt felszerelések.

Mindezeket oly magas színvonalon és hozzáértéssel kívánjuk megvalósítani, mint amilyen szintet eredeti, speciális szakmánk végzése várt el tőlünk.

Rövidtávon célunk a piacon megismertetni nevünket, és meghatározó szerepet vállalni e speciális területen. Valljuk, hogy az igényes munka és a pontos becsületes kivitelezés, a hosszú távú működés előfeltétele.

Kívánunk jó böngészést oldalainkon.

A megjelentetett fényképek forrása jelentős részben saját, az egyéb felvételekért pedig szeretnénk köszönetet mondani a Petzl, Kong, Wacker, MC, Safeguard , Singing Rock, Ics, Bostik, Comer, H&W, cégeknek.